Λεπτομέρειες
Οργανοληπτικά Χαρακτηριστικά:
Η σχετικά νέα αυτή κατηγορία έρχεται να ικανοποιήσει την προτίμηση των καταναλωτών για πολύ ξηρά κρασιά, αφού όλες οι άλλες κατηγορίες (ακόμα και τα kabinett) περιέχουν αρκετά αζύμωτα σάκχαρα. Συνήθως τα κρασιά που προκύπτουν είναι ανισόρροπα και όξινα, πράγμα που ο Markus Molitor δεν αφήνει να συμβεί χρησιμοποιώντας τέλεια ωριμασμένη πρώτη ύλη.
Συνδυασμοί:
Συνοδεύει ελαφρά μαγειρεμένα θαλασσινά, όπως μύδια και πετροσωλήνες. Σερβίρεται στους 10-12°C.
Πληροφορίες
Βαθμοί | 11,5%vol. |
---|---|
Περιοχή | Mosel-Saar-Ruwer |
Τύπος Συσκευασίας | Φιάλη |
Συσκευασία | Τεμάχιο |
Χρώμα Οίνου | Λευκό |
Ποικιλία | Riesling |
Αρμονία Γεύσεων | Risotto, Sushi, Αστακός, Θαλασσινά, Οστρακοειδή, Σαλάτες, Χαβιάρι |
Χώρα | Γερμανία |
Παραγωγός | Molitor |