Λεπτομέρειες
Οργανοληπτικά Χαρακτηριστικά:
Φωτεινό κόκκινο ρουμπινί. Βατόμουρο, βιολέτα, γλυκόριζα και κανέλα στην εκλεπτυσμένη, εξαιρετικά αρωματισμένη και πολύ καθαρή μύτη και ουρανίσκο. Προσφέρει συναρπαστική γλυκύτητα και λεπτή υφή. Σύνθετες νότες λουλουδιών και τρούφας αναδύονται, όταν το κρασί αναπνεύσει. Το ζωντανό, εξαιρετικά μακρύ τελείωμα καλύπτει ολόκληρο τον ουρανίσκο.
Συνδυασμοί:
Συνοδεύει κόκκινα κρέατα ψητά ή μαγειρεμένα, ζυμαρικά, πλούσιες σαλάτες, ποικιλίες δυνατών και λιπαρών τυριών. Σερβίρεται στους 14-16°C.
Πληροφορίες
Βαθμοί | 14%vol. |
---|---|
Περιοχή | Sicily |
Τύπος Συσκευασίας | Φιάλη |
Συσκευασία | Τεμάχιο |
Χρώμα Οίνου | Ερυθρό |
Ποικιλία | Nerello Mascalese |
Αρμονία Γεύσεων | Ζυμαρικά, Κόκκινο Κρέας |
Χώρα | Ιταλία |
Παραγωγός | Passopisciaro |