Λεπτομέρειες
Οινοποίηση:
Ροζέ οινοποίηση με την τεχνική της αφαίμαξης. Το γλεύκος παραμένει σε επαφή με τα στέμφυλα για περιορισμένο χρόνο ενώ στην συνέχεια απομονώνεται σε ανοξείδωτες δεξαμενές και πραγματοποιείται αλκοολική ζύμωση σε χαμηλή θερμοκρασία για την ανάδειξη των δευτερογενών αρωμάτων της ζύμωσης. Ωρίμανση σε ανοξείδωτες δεξαμενές για μερικούς μήνες μέχρι την εμφιάλωση του.
Οργανοληπτικά Χαρακτηριστικά:
Ένα ροζέ που χαρακτηρίζεται από υψηλή οξύτητα και γλυκό, φρουτώδες άρωμα.
Συνδυασμοί:
Συνοδεύει ιδανικά πιάτα ζυμαρικών με λευκή ή ροζέ σάλτσα, κοτόπουλο, γαλοπούλα, ξιφία, τόνο και άλλα ψάρια φούρνου. Επίσης, συνοδεύει άριστα, φρούτα και επιδόρπια με βάση τη φράουλα και τα κεράσια. Σερβίρεται στους 10-12°C.
Πληροφορίες
Βαθμοί | 11,5%vol. |
---|---|
Τύπος Συσκευασίας | Φιάλη |
Συσκευασία | Τεμάχιο |
Είδος Οίνου | Ημίξηρος, Π.Γ.Ε. |
Ποικιλία | Cabernet Sauvignon, Μοσχοφίλερο |
Χώρα | Ελλάδα |
Παραγωγός | Μπουτάρης |