Μία μεγάλη διάκριση προσέφερε η διάσημη έγκυρη εφημερίδα The New York Times, στο φύλλο της 8ης Μαΐου, στα ερυθρά κρασιά του ελληνικού αμπελώνα.


Στο άρθρο, που φέρει τον τίτλο “Adventures in New Greek Reds” , αναφέρεται ότι έγινε γευστική δοκιμή 20 ερυθρών οίνων πρόσφατης εσοδείας (2006-2010, αλλά κυρίως του 2008), ανάμεσα στους οποίους ξεχώρισαν 10.

Το Κτήμα Βιβλία Χώρα Ερυθρός, από τις ποικιλίες Cabernet Sauvignon & Merlot, εντυπωσίασε τους γευσιγνώστες που το κατέταξαν στα καλύτερα της δοκιμής, περιγράφοντάς το ως ένα κρασί με πολύ καλή δομή και πικάντικα αρώματα κόκκινων φρούτων και μπαχαρικών.


Ημερομηνία καταχώρησης 14/6/2012

Κάντε κλίκ εδώ για να το απολαύσετε.