Λεπτομέρειες
Οργανοληπτικά Χαρακτηριστικά:
Αμπελώνας Μονοξυλίτη, Μονής Διονυσίου, Άγιο Όρος. Η οινοποίηση ξεκινά στο οινοποιείο της Μονής στο Άγιο Όρος και ολοκληρώνεται στο οινοποιείο στην Κάρυανη Καβάλας. Έχουμε αρώματα φρούτων με κυρίαρχες τις νότες κερασιού, φράουλας, αχλαδιού και ροδάκινου. Ένα κρασί ευχάριστο, ισορροπημένο με τριανταφυλλί χρώμα και στόμα ήπιων τόνων, με γλυκιά επίγευση.
Συνδυασμοί:
Συνοδεύει πουλερικά ή άλλα κρεατικά με ελαφριές κόκκινες σάλτσες, σολομό, ζυμαρικά, πιάτα της κινεζικής κουζίνας, ως επιδόρπιο με κόκκινα φρούτα ή τάρτες φρούτων. Σερβίρεται στους 10-12°C.
Πληροφορίες
Βαθμοί | 12,5%vol. |
---|---|
Τύπος Συσκευασίας | Φιάλη |
Συσκευασία | Τεμάχιο |
Είδος Οίνου | Επιτραπέζιος, Ημίξηρος |
Χώρα | Ελλάδα |
Παραγωγός | Πρωτόπαπας |