-
BADIOLA GRAN SELEZIONE CHIANTI CLASSICO ’19 750ml
€71.47Χρώμα έντονο κόκκινο με μωβ ανταύγειες. Έχουμε αρώματα έντονα από κόκκινα φρούτα και μούρα. -
50+50 SANGIOVESE+MERLOT ’17 750 ml
€181.46Το χρώμα του είναι βαθύ ρουμπινί και η μύτη έχει έντονα αρώματα ώριμων κόκκινων φρούτων και μπαχαρικών. -
BRUNELLO DI MONTALCINO VAL DI SUGA ’18 750ml
€49.35Μία εκλεκτή ετικέτα Brunello di Montalcino στην πιο εκφραστική για τη ζώνη χρονιά της τελευταίας περιόδου. Χρώμα βαθύ ρουμπινί. -
CASTELLARE CHIANTI CLASSICO ’22 750ml
€20.77Εξαιρετική κομψότητα κι αρώματα φρούτων όπως κεράσι και δαμάσκηνο σε απόλυτη αρμονία με το ξύλο, τα μπαχαρικά και την υπέροχη μυρωδιά του chianti - άρωμα… -
CHIANTI CLASSICO RISERVA ’17 750ml
€38.99Έχει λαμπερό ρουμπινί χρώμα με μωβ ανταύγειες. Είναι φρουτώδες με νότες μπαχαρικών, σοκολάτας και καφέ. -
CHIANTI CLASSICO SAN LEONINO DOCG ’19 750ml
€19.51Μια τυπικά απολαυστική ετικέτα Chianti Classico για τους απανταχού φίλους των κρασιών της αγαπημένης ζώνης στην Τοσκάνη. -
FONTERUTOLI CHIANTI CLASSICO ’20 1,5lt
€62.13Είναι και μία από τις λίγες και εκλεκτές ετικέτες που επιλέχτηκαν για την κατηγορία “Gran Selezione” (Μεγάλη Επιλογή), που αντιπροσωπεύει την «αφρόκρεμα» των κρασιών του… -
FONTERUTOLI CHIANTI CLASSICO ’20 375ml
€18.67Ένα κρασί που παλαιώνει για 12 μήνες σε γαλλικά βαρέλια. Πολύ καλές αναλογίες, κομψό σώμα, γεύσεις από μούρα, και μπαχαρικά. -
FONTERUTOLI CHIANTI CLASSICO ’20 750ml
€29.11Ένα κρασί που παλαιώνει για 12 μήνες σε γαλλικά βαρέλια. Πολύ καλές αναλογίες, κομψό σώμα, γεύσεις από μούρα, και μπαχαρικά. -
FONTERUTOLI NO.10 ’20 750ml
€18.67Έντονο βαθύ κόκκινο χρώμα. Στη μύτη έχουμε έντονα και σύνθετα αρώματα κόκκινων φρούτων, όπως βατόμουρα, μούρα, φράουλα, δαμάσκηνο. -
IL POGGIONE BRUNELLO DI MONTALCINO ’17 750ml
€52.82Το Brunello είναι ο πρίγκιπας των κρασιών του Montalcino και παράγεται αποκλειστικά από αμπέλια ποικιλίας Sangiovese ηλικίας τουλάχιστον 20 ετών, που τρυγούνται με τα χέρια. -
IL POGGIONE BRUNELLO DI MONTALCINO ’18 1.5L
€112.22Το Brunello είναι ο πρίγκιπας των κρασιών του Montalcino και παράγεται αποκλειστικά από αμπέλια ποικιλίας Sangiovese ηλικίας τουλάχιστον 20 ετών, που τρυγούνται με τα χέρια.