Οργανοληπτικά Χαρακτηριστικά:
Έντονο κίτρινο-άχυρο χρώμα με ελαφρώς χρυσό τόνο. Στη μύτη λευκά λουλούδια, φρέσκα φρούτα και ψίχουλα ψωμιού συνδυάζονται με ένα λεπτό άρωμα φουντουκιού. Ο ουρανίσκος είναι καλά ισορροπημένος με καλή οξύτητα και λεπτή, τραγανή υφή. Παραμένει ιδιαίτερα μεταξένιο με μεσαίο σώμα και με φρέσκο, φρουτώδες και επίμονο φινίρισμα.
Συνδυασμοί:
Συνδυάζεται με πιάτα με σολομό και θαλασσινά. Σερβίρετσι στους 8-10°C.
1 –
1
1