Λεπτομέρειες
Προσεκτική παραλαβή και μεταχείριση των σταφυλιών. Εκραγισμός και παραμονή του μούστου με τα στέμφυλα σε όλη τη διάρκεια της ζύμωσης. Μηλογαλακτική ζύμωση σε ανοξείδωτες δεξαμενές. Οργανοληπτικά Χαρακτηριστικά:
Βαθύ ερυθρό χρώμα με έντονες ιώδεις ανταύγειες. Αρωματικά διακρίνονται χαρακτήρες κόκκινων φρούτων, βύσσινου και πράσινης πιπεριάς, με ήπιες νότες βανίλιες. Πυκνό με καλή οξύτητα και αρκετά έντονες τανίνες στο στόμα. Φρουτώδης, μακρά επίγευση.
Συνδυασμοί:
Συνοδεύει ώριμα, κίτρινα τυριά και κρέας.. Σερβίρεται στους 16-18°C.
Πληροφορίες
Βαθμοί | 12,5%vol. |
---|---|
Περιοχή | Αχαϊα |
Τύπος Συσκευασίας | Φιάλη |
Συσκευασία | Τεμάχιο |
Είδος Οίνου | Ξηρός , Π.Γ.Ε. |
Χρώμα Οίνου | Ερυθρό |
Ποικιλία | Cabernet Sauvignon |
Αρμονία Γεύσεων | Κόκκινο Κρέας, Τυριά |
Χώρα | Ελλάδα |
Παραγωγός | Cavino |