Οργανοληπτικά Χαρακτηριστικά:
Δροσερή μύτη με πολύ ωραία φρούτα, κυρίως πορτοκάλι και μανταρίνι, λουλούδια και μια ένδειξη ορυκτότητας. Λεπτή γλυκύτητα με λίγο μήλο, ζαχαρωμένα εσπεριδοειδή, λουλούδια και μια νύξη από βότανα. Ζωντανό φρέσκο και πολύ άμεσο με καθαρή ένταση, σχεδόν αέρινο στο στόμα.Βαθιά και περίπλοκη η επίγευση με πολλά φρούτα.
Συνδυασμοί:
Συνοδεύει sushi, θαλασσινά, ψάρια, ζυμαρικά και risotto με αρωματικές σάλτσες θαλασσινών. Σερβίρεται στους 10-12°C.
1 –
1
1
1 –
1
1